Viime kaudella monikansallisen EBEL-liigan itävaltalaisjoukkue HC Innsbruckin riveissä torjunut maalivahti Scott Darling on yrittämässä jälleen paluuta NHL:ään.

Florida Panthersia seuraava toimittaja George Richards kirjoittaa Floridahockeynow -sivustolla, että 32-vuotias Darling harjoittelee parhaillaan Panthersin mukana ryhmän epävirallisissa harjoituksissa.

Yhdysvaltalaisveskari on pelannut taalaliigassa viimeksi kaudella 2018-19 Carolina Hurricanesin riveissä. Tuolloin hän torjui vain kahdeksassa NHL-ottelussa.

Floridalaisjoukkueen kanssa Darling oli tekemisissä jo kesällä 2019, kun Panthers hankki hänet ryhmäänsä Hurricanesista vaihtokaupassa James Reimeriin. Tuolloin veskarille ei kuitenkaan ollut käyttöä, vaan kauppa oli osana suunnitelmaa, jossa Panthers osti Darlingin cap hitiltään 4,15 miljoonan dollarin sopimuksen kaksi viimeistä sesonkia ulos.

Nyt Chicago Blackhawksin riveissä Stanley Cup-voittoa 2015 juhlimaan päässyt Darling saattaa siis sittenkin päätyä lopulta Panthers-paitaan.

Floridalaisryhmässä tarjolla lienee korkeintaan kakkosveskarin tontti, sillä Aleksander Barkovin kipparoiman joukkueen ehdoton ykkösvalinta maalille on jättimäistä 10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa kuittaava tähtivahti Sergei Bobrovski.

Panthers ei ole vielä toistaiseksi vahvistanut Darlingin liittymistä ryhmäänsä tulevalle kaudelle.