Winnipeg Jetsillä on käsissään monta sotkua. Patrik Laine on ilmoittanut, ettei hänellä ole tulevaisuutta Winnipegissä. Nyt myös Jack Roslovic on ilmoittanut halauvansa treidin pois seurasta.

Eilen seura järjesti eilen mediatilaisuuden, jossa toimittajat pääsivät jututtamaan GM Kevin Cheveldayoffia ja hyökkääjä Andrew Coppia. Laineen tilanne nousi jälleen tapetille. Jatkaako suomalainen seurassa ja millä asenteella?

Coppilta kysyttiin tuntemuksia Laineen tilanteesta. Maalitykin haluaminen muualle voisi hyvin aiheuttaa epävarmuutta ja kitkaa joukkueessa.

– Olemme jo ohittaneet sen pisteen, että antaisimme ulkopuolisten häiriötekijöiden huolettaa joukkuettamme, Copp kommentoi.

NHL-toimittaja Murat Atesin mukaan Copp oli alkamassa puhumaan aiemmista tapauksista, mutta näki viisaammaksi antaa asian olla. Winnipeg Jetsillä oli aiemmin ongelmia Jacob Trouban kanssa, joka oli vuosien ajan toinen jalka ulkona ovesta.