Liiga
HIFK – SaiPa
Perjantai 18.12. klo 18:30

Leijonien vetäessä henkeä perjantaina katse kiinnittyy kotoiseen Liigaan ja perjantaina pelattaviin otteluihin. Nosto otetaan HIFK:in ja SaiPan välisestä ottelusta. Molemmille joukkueille on kertynyt viikkotolkulla pakotettua taukoa: HIFK pelasi edellisen pelinsä joulukuun alussa ja SaiPa peräti kolmisen viikkoa sitten marraskuun lopussa.

HIFKin sarjasijoitus on vähintään tyydyttävä, kun sitä peilaa alkukauden vaikeuksiin ja loukkaantumisiin. HIFK menetti lainapelaajat Emil Bemströmin ja Joona Luodon takaisin rapakon taakse. Anton Lundell sekä Roope Taponen puolestaan ovat U20 -maajoukkueen mukana. Loukkaantumisia joukkueella on vielä kourallinen. Tulivoimaa on siis poissa riveistä jonkun verran ja uusien pelaajien olisi noustava esiin.

SaiPa tuntui vain hyötyvän Tero Lehterän lomautuksesta, sillä nykyvalmennus sai ennen taukoa joukkueesta todella paljon irti. Haluttoman ja sekavan nipun sijasta kentällä on ollut taisteleva ja hyvin organisoitu joukkue. SaiPa menetti Urho Vaakanaisen sekä Eetu Tuulolan NHL-leirille, Elmeri Kaksonen on loukkaantunut ja Matias Mäntykivi U20-kisoissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelituntuma on luonnollisesti arvoitus molempien joukkueiden suhteen. Nälkä pelaamiseen on varmasti kova, joskin tyhjä Nordis vaikuttaa fiilikseen latistavasti. Rutkasti parantanut SaiPa voi hyvinkin pistää kampoihin suoneniskuja kärsineille isännille, joten kevyen sipaisun voi ottaa vieraita tasoituksella: vetosuositus on Tasoitusveto, SaiPa +1.5 kertoimella 1,91.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO