Liiga
TPS – Pelicans
Keskiviikko 11.11. klo 18:30

TPS ja Pelicans suorittavat paluun maaottelutauolta keskiviikkona. TPS on tällä hetkellä sarjataulukossa yhdeksäntenä ja vahvan jakson ennen tauolle jäämistä pelannut Pelicans on ennen keskiviikon peliä viidentenä. Onkin mielenkiintoista nähdä, pystyvätkö lahtelaiset jatkamaan siitä, mihin kuun vaihteessa jäivät.

TPS:n taukoa edeltävät pelit sujuivat tasaisissa merkeissä. Kouvolassa Ukko-Pekka Luukkonen piti pari erää Tepsiä pystyssä torjunnoillaan ja turkulaiset pystyivät puristamaan täyden pistepotin lopussa. HIFKiä vastaan ottelu oli sekavahko ja Raimo Helmisen suojatit sortuivat ottelun aikana lukuisiin virheisiin. HIFK tuli ylivoimamaalilla tasoihin ja vei koko ottelun nimiinsä jatkoajalla. Markus Nurmi on maajoukkuekomennuksen jälkeen karanteenissa.

Pelicans kuittasi ennen taukoa neljä suoraa voittoa peräkkäin. Viimeisessä pelissä pussinokat murskasivat heikon JYPin vieraissa lukemin 1-7. Hannes Björninen kuittasi ottelussa teholukemat 1+3. Keskiviikkona Björninen on maajoukkuekaranteenissa, kuten myös Patrik Bartosak sekä Rudolf Cerveny. Syksyn väriläiskä joutuu siis antamaan hieman tasoitusta keskiviikon ottelussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelicans on pelillisesti laadukkaampi joukkue ja vaikka karanteeni hieman syö vieraita, joukkue on Turussa pikkusuosikki ja ansaitsee varovaista peliä. Vetosuositus on Pelicans voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,50.