Liigasta lähtenyt hyökkääjä halutaan Ville Niemisen sakkiin keinolla millä hyvänsä – jopa Peter Forsberg osallistui talkoisiin: ”Tuntuu hyvältä saada auttaa”

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaisjoukkue Modo haluaa liigaporukka Sportista äskettäin lähteneen Patrik Karlkvistin itselleen keinolla millä hyvänsä. Aftonbladet kertoo, että seura on käynnistänyt Swish-kamppanjan saadakseen pelaajan.

Swish on ruotsalaisten pankkien yhteisyritys Getswish AB:n lanseerama ja ylläpitämä älypuhelinsovellus rahojen välittämiseen yksityishenkilöiden ja yritysten välillä.

Ruotsalainen jalkapallotähti, intohimoinen Modon kannattaja Emil Forsberg on kuulemma osallistunut tarvittavaan 500 000 kruunun pottiin 20 000 kruunulla.

– Hän palaa kotiin! futari oli kirjoittanut sosiaaliseen mediaan.

NHL:ssä numerolla 21 pelannut ja Modon kotikunta Örnsköldsvikistä kotoisin oleva Peter Forsberg on laittanut pottiin 21 000 kruunua.

– Homma hoidossa! Tuntuu hyvältä saada auttaa tilaisuuden tullen, NHL-legenda oli veistellyt somessa.

Ville Niemisen luotsaama Modo on saanut Karlkvistia varten tarvittavat rahat kuulemma liki kasaan. Huippu-urheilijoiden lisäksi mukana ovat olleet kannattajat ja sponsorit, joihin Modo on vedonnut.

Karlkvistin haluaminen Örnsköldsvikiin ei ole yllätys. Joukkue kyntää Allsvenskanissa 12:ntena, ja takana on vain kaksi porukkaa. Yhdellä sarjan ennakkosuosikeista on matkaa kärkeen jo 21 pinnaa.

Sportissa tehoitta jäänyt (-3) trosalainen takoi viime kaudella 52 runkosarjan pelissä Modolle hämmentävät tehot 30+38=68 (+25), kahden karsintapelin saldo oli 0+1=1 (+1).


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta