NBA:n päätös aloittaa uusi kautensa joulun alla on herättänyt spekulaatiota NHL:n suunnitelmista. The Athleticin Pierre LeBrunin mukaan kunnollisia keskusteluja ensi kauden suunnitelmista ei olla vielä käyty.

LeBrun kertoo asiasta twitter-tilillään.

– NBA:n päätöksen myötä tämä on tuorein tieto NHL:n tilanteesta: Bill Dalyn mukaan tammikuun ensimmäinen päivä on edelleen tavoite, milloin kiekko putoaisi jäähän, LeBrun aloittaa.

– Pelaaja-assosiaatio ei ole kuitenkaan tavannut vielä liigan edustajia asiaan liittyen, eikä mitään ole edes varattu. Yksi lähteeni kuitenkin kertoo, että kahden osapuolen välillä ollaan yhteydessä päivittäin liittyen kauteen 2020-21.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
In lieu of the NBA news, the latest on NHL: Bill Daly says Jan. 1 puck drop ``remains our objective.'' But the joint NHL-NHLPA RTP committee has yet to meet (nothing yet scheduled). Though a source says top leaders of NHLPA/NHL have been in daily contact over the 2020-21 season.

NHL haluaa pelata minimissään 48:n ottelut runkosarjan. Tavoite olisi jakaa Stanley Cup ennen kesäolympialaisia heinäkuun lopulla.