Koronavirus aiheuttanut Edmonton Oilersille vakavan kassakriisin – haastettu oikeuteen maksamattomista laskuista

© Kuva: Getty Images

Koronavirus on rankaissut taloudellisesti urheiluseuroja ympäri maailmaa. Useat lomautukset ja palkkaneuvottelut Liigassa ovat puhuneet selvää kieltä ahdingosta. NHL-joukkueetkin ovat kärsineet enemmän kuin on osattu ajatellakaan.

Pahimmassa taloudellisessa kuopassa näyttää tällä hetkellä olevan Edmonton Oilers. Dallasissa sijaitseva hotelli on haastanut seuran oikeuteen sen jälkeen, kun 28 000 dollarin shekille ei löytynyt katetta joulukuussa. Hotellin mukaan Oilers on velkaa myös 27 000 dollaria marraskuun vierailulta.

Oilersin johtoon kuuluva Tim Shipton kommentoi asiaa diplomaattisesti.

– Meillä on samat haasteet kuin kaikilla yrityksillä päästä läpi tästä globaalista pandemiasta. Teemme ahkerasti töitä käydessämme läpi myöhässä olevia maksuja yllättäen loppuneelta viime kaudelta, Shipton kertoo.