Liiga
Kärpät – Lukko
Tiistai 17.11. klo 18:30

Vedonlyöntimarkkinoita on mielenkiintoista seurata. Vain muutama päivä sitten Kärpät oli alle kaksikertoiminen suosikki HIFK:ta vastaan. Tiistaina Lukko on vieraissa lähes samanveroinen suosikki Kärppiä vastaan. Kuvastaako tämä absoluuttisesti joukkueiden voimasuhteita? Ei. Ovatko vetomarkkinat laukalla? Kyllä.

Tällä palstalla suositeltu HIFK oli hyvä veto – joukkue oli nälkäisempi ja etenkin kurinalaisempi. Kärppien tarjoamat erikoistilanteet hyödynnettiin ja stadilaiset tekivät peräti viisi ylivoimamaalia. Kärppien ilta huipentui Jesse Puljujärven tökeröön polvitaklaukseen. Myöskään Libor Sulakin hanskojen pudottamista jo ottelun ratkettua ei voi kuin ihmetellä. Vaikkei muutenkaan alkukausi ole ollut mikään täysosuma, nyt alla on kiistatta Kärppien kauden huonoin peli.

Lukko on todella kova vastus – joukkue on täysin ansaitusti sarjakakkosena. Pekka Virran suojatit ovat onnistuneet laajalla rintamalla ja lauantaina otettiin 9-1 murskavoitto Ässistä Satakunnan derbystä. Ottelu oli selvää pässinlihaa alusta alkaen ja kuvaavaa on, että 15 Lukko-pelaajaa pääsi merkkauttamaan ottelussa tehopisteitä. Ylivoimamaaleja Lukko leipoi peräti kuusi. Huippukautta pelaavan leijonapuolustaja Vili Saarijärven pisteputki on kestänyt jo kymmenen ottelua.

Lyö vetoa ottelusta:

On sanomattakin selvää, että Kärpiltä vaaditaan tiistaina totaalinen ryhtiliike. Lukko ei ole kuitenkaan vieraissa ollut mikään kone, joten täysin ei kotijoukkuetta voi suolata. Kärpät voittaa ottelun n. kerran kolmesta, joten tarjolla on loivaa ylikerrointa: vetosuositus on Kärpät voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,30.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO