KalPa julkisti solmineensa jatkosopimukset kolmen pelaajansa kanssa maanantaina. Kuopiolaisten riveissä seuraavat kaksi kautta jatkaa hyökkääjät Aleksi Klementti sekä Tuomas Vartiainen. Puolustaja Joonas Riekkiselle sorvattiin puolestaan yhden vuoden jatko.

– Koronan takia joukkueen rakentamisessa edetään poikkeukselliseen tahtiin. Nämä ovat meidän ensimmäiset kiinnitykset tulevaan kauteen. Nämä pelaajat halusimme ehdottomasti pitää, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoo joukkueen tiedotteessa.

21-vuotias Klementti on kuulunut kuluvalla kaudella KalPan parhaimmistoon. Laituri on iskenyt 14 otteluun yhdeksän tehopistettä, kolmanneksi eniten koko joukkueessa.

– Klemetti on jo eturivin Liiga-hyökkääjä ja pystyy pelaamaan monessa eri roolissa, ylivoimapelissä ja tasakentällisin, Laine jatkaa.

Klementin sopimus kattaa vuodet 2021-22 sekä 2022-23. Toista kautta Kuopiossa pelaavan Vartiaisen sopimus on yhtä pitkä.

KalPa-kasvatti Riekkisen jatkosopimus on yhden kauden mittainen. KalPan A-junioreissa vuonna 2018 kultaa Klementin kanssa voittanut puolustaja on kerännyt kuluvalla kaudella 12:sta pelatusta ottelusta kuusi tehopistettä.

KalPan ensi kauden rosteriin on kiinnitetty nyt 12 pelaajaa. Klementin sekä Vartiaisen lisäksi Juuso Mäenpään sopimus kattaa myös ensi kauden yli.