Liigassa syvällä rypevä JYP tiedotti kotisivuillaan peräti viidestä uudesta pelaajahankinnasta. Sarjassa 12 pinnallaan vasta 12:ntena keikkuva joukkue lainaa Mestis-joukkue KeuPa HT:sta tukun pelaajia, ja lisäksi se nostaa junioreitaan ylös.

KeuPan Joonas Larinmaa, Janne Kumpulainen sekä Jani Siekkinen pelaavat ensi viikon keskiviikkona 11. marraskuuta hurrikaanipaidoissa Ässiä vastaan. Samalla seura on nostanut liigajoukkueen mukaan Keuruulla lainalla pelanneen oman kasvattinsa Kimi Kuuselan puolustukseen sekä JYPin U20-joukkueesta keskushyökkääjä Santeri Koskelan.

Nostot tulevat tarpeen, kun Leijonissa pelaa peräti kolme JYP-soturia: Pakki Alex Lintuniemi sekä hyökkääjät Jerry Turkulainen ja Miska Siikonen.

Liigajoukkueiden sekä JYPin omat karanteenisäännöt eivät mahdollista maajoukkueeseen valittujen pelaajien peluuttamista Ässiä vastaan karanteenin takia.

– Keuruun kolmikosta saamme joukkueeseen vauhtia sekä taitoa ja uskon kokeneiden pelureiden sopeutuvan liigatempoon vaivattomasti, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen sanoi.