Liiga
Jukurit – HPK
Keskiviikko 25.11. klo 18:30

Keskiviikkona liiganosto on alemman kastin kamppailu, jossa tunnelmasta toiseen viime viikolla syöksynyt Jukurit kohtaa HPK:n. Joukkueiden pistekeskiarvo on alle pisteen per ottelu, ja ne ovatkin SaiPan kanssa kolme huonointa joukkuetta tässä suhteessa. Keskinäinen ottelu tarjoaisi siis hieman väylää ylöspäin.

Jukurit otti viime viikolla Nordiksella kaikkien aikojen selkäsaunan HIFK:lta. Julkisen anteeksipyynnön lisäksi tilannetta on varmasti puitu vakavin naamoin joukkueen sisällä. Lauantaiksi Jukurit kasasi itsensä ja vaikeasta alusta huolimatta otti komean voiton hieman takki auki surffailleesta sarjakärki Ilveksestä. Sami Rajaniemi oli jälleen pisteiden takuumies komeilla torjunnoillaan.

HPK:lla on periaatteessa palikat kohdallaan, mutta voittaminen tuntuu olevan joukkueelle lähes ylivoimaista. Lauantaina TPS:ää vastaan Kerho pelasi huonon ensimmäisen erän ja tuli suuren vaivan kautta tasoihin viimeisessä. Jatkoajalla kolisi vaihteeksi omissa. Vaikka Matti Tiilikaisen suojatteja ei ole aina helppo voittaa, on voittaminen joukkueelle itselleen hyvin harvinaista herkkua. Lisäksi tehot ovat edelleen liikaa Petri Kontiolan ykköskentän varassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmilla joukkueilla on omat murheensa kokoonpanojen suhteen. Kerho on epäilemättä joukkueista vahvempi, mutta Jukurit on paikoitellen sitkistellyt kotonaan kelvollisesti. Vetoihin kelpaa siis kotijoukkue tasoituksella: veto on Tasoitusveto, Jukurit +0.5 kertoimella 1,83.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO