Jokerien pelaaminen sääntöjen rajamailla? Venäläisluotsilta paloi käpy täysin – pauhasi seuran ja Lauri Marjamäen suuntaan: ”Jos he haluavat olla muka kovia, niin tapelkoot”

© Kuva: Ilari Isotalo

Vitjazin ja Jokerien lauantain kohtaaminen jääkiekon KHL:ssä oli ainakin peruspiirteiltään varsin normaali ottelu. Kotijoukkue vei numerollisesti tasaisen pelin luvuin 4-3 voittolaukauskisassa, ja helsinkiläisten tappioputki kasvoi kahteen.

Taiston tauottua ottelusta riitti kuitenkin yhtäkkiä jälkipuintia. Vitjazin luotsi Mihail Kravets menetti hermonsa totaalisesti tuomareiden takia, ja osansa päävalmentajan pauhaamisesta sai myös Jokerien käskijä Lauri Marjamäki.

Kravets näki, että vierasjoukkueelta jäi saamatta jäähyjä.

– Jos Jokerien pelaajat haluavat olla muka kovia, niin tapelkoot sitten. Ei heidän saa antaa iskuja pelaajiemme kylkeen ja tulla sitten pätemään säännöistä.

– Meillä oli oikeasti halu ottaa matsia, mutta tiedostan samalla, että minun täytyy hillitä itseni.

Pietarissa syntynyt 57-vuotias luotsi oli saanut yli 10 vuotta nuoremmalta Marjamäeltä, 43, jonkinlaisia ohjeita tulisten tapahtumien tuoksinnassa.

– Olen liian vanha siihen, että nuori mies tulee opettamaan sitä, miten tätä peliä kuuluu valmentaa. Annetaan hänen valmentaa suomalaisia tovereita, venäläisluotsi pauhasi.

– En voi sietää sitä, että he tulevat Suomesta tänne, ottavat tilan haltuun ja alkavat opettamaan meitä.

Lähde: Rsport