Porilaisesta jäähallista on löytynyt dopingaineiden pakkauksia, uutisoi Iltalehti.

Lehden saamien tietojen mukaan poliisi on tyhjentänyt Porissa sijaitsevan Astora-areenan lukittuja kaappeja, joissa oli dopingaineisiin viittaavia pakkauksia. Kahdesta lokerosta paljastui anabolisten steroidien ja testosteronien pakkauksia sekä aineiden käyttövälineitä.

Paketit sisälsivät laatikoiden selosteiden mukaan muun muassa testosteronienantaattia, trifenyylietyleeniä ja nandrolonidekanoaattia.

Iltalehden tietojen mukaan pakettien sisällä oli myös käyttämättömiä ampulleja. Pakkausten tarkkaa sisältöä ei ole kuitenkaan pystytty vahvistamaan.

– Minulle ei ole vielä selvinnyt, mitä poliisi on käynyt hakemassa. Olemme tänään keskustelleet poliisin kanssa, ja he olivat käyneet tuomarikopissa lauantaina. Toistaiseksi emme tiedota asiasta enempää, Astora-areenan toimitusjohtaja Jaakko Välimaa totesi Iltalehdelle.

– Ne kopin lokerikot on tarkoitettu arvotavaroiden säilyttämiseen. Eli tuomarit voivat jättää esimerkiksi puhelimet ja lompakkonsa sinne lukon taakse pelien ajaksi. Koppi on pieni, ja sen ovi on pääsääntöisesti auki, Välimaa jatkoi.