Vuonna 2010 päättyneellä NHL-urallaan sarjan kenties pelottavimpana tappelijana tunnettu Georges Laraque pamautti tiistaina melkoisen uutispommin.

43-vuotias ex-kiekkoilija paljasti hyppäävänsä suurella todennäköisyydellä nyrkkeilykehään lajin takavuosien maailmanmestaria Mike Tysonia vastaan. Laraque paljasti 91,9 Sports radion vieraana Tysonin leirin kanssa käytävien neuvottelujen olevan jo pitkällä.

– Asiat etenevät, asiat etenevät erittäin hyvin. Voin kertoa asiasta lisää keskiviikkona. Se (ottelun toteutuminen) on 75-prosenttisen varmaa, Laraque pamauttaa.

Vaikka Laraque tunnettiin NHL-urallaan kovista nyrkeistään jäällä, kuulostaa ex-kiekkoilijan aikomus hypätä nyrkkeilykehään takavuosien mestarin kanssa varsin hurjalta.

Tyson ja Laraquen välinen ottelu toimisi todennäköisesti Tysonin lämmittelynä matkalla kohti paluun nyrkkeilykehään ainakin hetkellisesti tekevän ex-mestarin ja Roy Jones Jr:n välistä näytösottelua. 54-vuotiaan Tysonin ja 51-vuotiaan Jonesin välinen ottelu on tarkoitus järjestää näillä näkymin marraskuun lopulla.