HPK tiedotti lauantaina tehneensä ensi kauden kattavat jatkosopimukset kolmen runkopelaajansa kanssa.

Hyökkääjät Tommi Tikka, Henri Kanninen ja Miro Ruokonen jatkavat kaikki Hämeenlinnassa myös ensi kaudella.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola odottaa varsinkin Tikalta suurta vastuunottoa myös jatkossa.

− Tommi on meidän keskikaistamme voimahahmo. Hän on kehittynyt meillä vielä lisää kiekollisessa pelissä. Tarjolla on jatkossakin tontti erikoistilannepelaamisessa ja tärkeissä aloituksissa. Parhaimmillaan sytyttää niin joukkueen kuin yleisön.

− Henrin pelillinen rooli on kasvanut ja kiekollinen peli on kehittynyt HPK-aikana. Hyvän pelikäsityksen ansiosta hän pystyy pelaamaan tarvittavaa roolia aina ykkösen laidasta neloskentän keskelle. Henri on luotettava ja tasainen suorittaja laitahyökkääjän tai keskushyökkääjän roolissa.

− Miro tuo joukkueeseen luisteluvoimaa ja on HPK:laisen taistelun ruumiillistuma. Hän on fyysisesti vahva sekä erittäin hyvässä kunnossa ja tuo suoraviivaisuutta hyökkäyspeliin, Toivola kommentoi tuoreita sopimuksia seuran tiedotteessa.