© Kuva: Juha Tamminen

TPS – Ilves: Runsasmaalisuutta vetoihin

Liiga
TPS – Ilves
Tiistai 20.10. klo 18:30

Tiistaina yhteen ottavat Turussa TPS ja Ilves. TPS on viidessä pelaamassaan ottelussa kerännyt tähän asti yhdeksän pistettä, kun taas Ilveksen kuusi ottelua ovat tuottaneet yhteensä kaksitoista pistettä. Täksi kaudeksi kovasti muuttunut TPS luottaa melko kansainväliseen ryhmitykseen. Ilveksen permanenttia värittävät kovatasoiset NHL-lainat.

TPS tulee tähän otteluun lähes viikon tauolta, kun lauantainen ottelu Oulun Kärppiä vastaan peruttiin oululaisten koronatilanteen vuoksi. Vaisusti kauden aloittanutta HPK:ta vastaan Tepsiltä ei nähty kovinkaan valmista kiekkoa: peli hakee vielä itseään ja vaikka yksi ylivoimamaali turkulaisilta nähtiin, ei ylivoimapeli suuremmin vakuuttanut. Raimo Helmisen joukkion pitäisi hitsautua vielä paremmin, jotta kausi lähtisi kunnolla lentoon.

Ilves hävisi kotonaan lauantaina Ässille. Jouko Myrrän suojatit eivät olleet yhtä valmiita otteluun kuin vieraat ja tappiota voi pitää ansaittuna. Ilves loi paikkoja, mutta viimeistely ei ollut tehokasta. Peli oli jossain määrin kuritonta ja se kostautui. Tähän otteluun Lukas Dostal palannee maalinsuulle. Ilves ilmoitti mielenkiintoisesta lainasopimuksesta, kun Arizona Coyotesin organisaatiosta tuttu Barrett Hayton liittyy joukkueen vahvuuteen. Tosin tällä hetkellä lahjakas nuorukainen on vielä karanteenissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajakertoimiin ei pääse ainakaan rahalla ottamaan kantaa. Sen sijaan maaliluvuissa voidaan kannanotto tehdä. TPS on päätynyt vähintään viiteen maaliin kaikissa kauden liigaotteluissaan ja Ilves on tehnyt niin neljässä viimeisessä pelissä. Vetosuositus tähän otteluun onkin Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,62.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.