Kesällä takaisin Pittsburgh Penguinsiin siirtynyt Kasperi Kapanen tulee saamaan ensi kaudella parhaat mahdolliset ketjukaverit. GM Jim Rutherford kertoi radiohaastattelussa, että suomalaishyökkääjä pääsee suoraan joukkueen ykkösketjuun Sidney Crosbyn ja Jake Guentzelin rinnalle.

– Me todella toivomme, että meillä on oikeanlainen kemia Sidneyn ketjuun. Hänellä on ollut todella hyvä kemia Guentzelin kanssa jo pitkään ja se tulee jatkumaan. Toivomme, että Kapanen on oikealle laidalle sopiva kaveri, Rutherford sanoo.

– Kapasen nopeus ja se, että hän voi kaivaa kiekkoja ja Sid voi löytää hänet vapaana, kuulostaa hyvältä yhdistelmältä. Mutta se jää nähtäväksi.

Maailman parhaaksi pelaajaksi jo vuosikymmenen tituleerattu Crosby teki viime kaudella 47 pistettä pelaamissaan 41 ottelussa. Guentzel pelasi niin ikään vajaan kauden, mutta paukutti 39 otteluun 43 pistettä.

Muokattu 18.10. klo 10.15: Jim Rutherford on Penguinsin GM, ei päävalmentaja.