Siinä ei kauaa mennyt! Kehitysvammaista nuorta riivannut NHL-huippulupaus sai potkut

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotes tiedotti torstaina vapauttaneensa tänä syksynä neljännellä kierroksella (111.) varatun puolustajan Mitchell Millerin NHL-oikeudet.

Lähtöpassien taustalla on aikaisemmin tällä viikolla julkisuuteen tullut tieto, jonka mukaan Miller oli kiusannut hirvittävällä tavalla kehitysvammaista luokkalaistaan Isaiah Meyer-Crothersia neljä vuotta sitten.

Miller oli mm. haukkunut tummaihoista Meyer-Crothersia rasistisesti, lyönyt hänen päätään seinään sekä pakottanut häntä syömään pisoaarissa ollutta karkkia. Miller sai Ohion poliisilta syytteet teoistaan.

– Coyotesin organisaation puolesta haluan pyytää anteeksi Isaiahilta ja koko Meyer-Crothersin perheeltä. Yritämme rakentaa malliorganisaatiota jäällä, kuin myös sen ulkopuolella. Teimme tässä oikean ratkaisun Isaiahin, hänen perheensä, faniemme sekä yhteistyökumppaneidemme kannalta. Miller on tästä lähtien vapaa agentti, ja hän voi tavoitella NHL-unelmaansa muualla, Coyotesin presidentti Xavier Gutierrez kertoi tiedotteessa.