Ruotsin maajoukkuehyökkääjän NHL-ura jatkuu sittenkin – palkkaan jälleen kova leikkaus

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaishyökkääjä Joakim Nordströmin NHL-ura jatkuu, vaikka viimeiset kaksi kautta ovat sujuneet nihkeästi. Hän on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen Calgary Flamesin kanssa. Palkkaa on luvassa 700 000 dollaria.

Palkanalennus on 28-vuotiaalle Nordströmille huomattava. Hänen tuloistaan lähti lähes kolmasosa pois uuden sopimuksen myötä. Hänen parhaimpien päivien ansioista palkka on miltei puolittunut.

Nordström on pelannut viime vuodet Boston Bruinsissa. Viime kaudella hän iski runkosarjan 48 ottelussa tehot 4+3=7.

Ruotsin maajoukkueessa Nordström nähtiin vuonna 2017. Hän juhli tuolloin maailmanmestaruutta ja teki yhdeksään otteluun tehot 1+2. Nordström on voittanut kertaalleen myös Stanley Cupin Chicago Blackhawksin riveissä.