Nyrkki lyötiin pöytään: Kohussa rypevä NHL-huippulupaus sai taas potkut!

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotes tiedotti perjantaina luopuneensa tänä syksynä neljännellä kierroksella (111.) varatun puolustajan Mitchell Millerin NHL-oikeuksista.

Nyt myös Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa pelaava North Dakotan yliopisto on reagoinut Millerin toimiin.

Milleristä kantautui julkisuuteen tieto, että hän oli kiusannut karmealla tavalla kehitysvammaista luokkalaistaan Isaiah Meyer-Crothersia neljä vuotta sitten.

Millerin kerrotaan haukkunut tummaihoista Meyer-Crothersia rasistisesti, lyöneen hänen päätään seinään sekä pakottaneen häntä syömään pisoaarissa ollutta karkkia, jonka päälle hän oli väitetysti virtsannut. Miller sai Ohion poliisilta syytteet teoistaan.

– Olemme seuranneet tarkkaan miesten joukkueessa pelaavan Mitchell Millerin neljä vuotta sitten tapahtunutta tapausta. Odotamme oppilaidemme elävän arvojemme mukaan luokkahuoneissa, yhteisössämme sekä edustamassa yliopistoamme kentällä, North Dakotan yliopiston presidentti Andrew Armacost kertoi tiedotteessa.