Jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestari Miro Keskitalo (arkistokuvassa) ja Kristian Kangas siirtyvät seuraavaksi Mestiksen Hokkiin, kajaanilaisjoukkue tiedottaa nettisivuillaan.

– Miro on monipuolinen puolustaja, joka hoitaa puolustuspelaamisen laadukkaasti. Nuoreksi pelaajaksi hänellä on jo paljon kokemusta Liigasta, joten hän tuo lisää laatua ja varmuutta meidän pakistoon, Hokin päävalmentaja Niko Eronen kertoo ja jatkaa:

– Kangas on kokonaisvaltainen, taitava ja hyvän laukauksen omaava rightin hyökkääjä. Hän on tuottanut hyvän määrän pisteitä aiemmilla Mestis-visiiteillä ja uskon, että hän kykenee edelleen tekemään kovaa jälkeä tässä sarjassa. Kake tuo lisää paljon kaivattua ratkaisuvoimaa sekä lisää variaatioita kokoonpanoon.

Puolustaja Keskitalo oli voittamassa nuorten maailmanmestaruutta Helsingissä tammikuussa 2016. Hän on pelannut esimerkiksi Liigassa kaikkiaan 189 peliä pistein 4+30=34 (-14).

Kankaan liigakokemus jää toistaiseksi kolmeen peliin (0+0=0, 0), mutta Mestiksessä hän on kokenut ja tehokas: 280 ottelua tehoin 70+86=156 (+22).

Kummatkin soturit pelasivat viime kauden lopulla muualla Euroopassa, ja nyt syksyn he ovat olleet pelaamatta.