Luova ratkaisu! NHL-lupaus kuittasi törkytaklauksestaan tulleet sakot: myi autonsa

© Kuva: Getty Images

Hiljattain NHL:ssä New York Rangersista Los Angeles Kingsiin kaupattu hyökkääjä Lias Andersson edustaa tällä hetkellä lainasopimuksella SHL:n HV71:tä.

Kausi ei alkanut 22-vuotiaan ruotsalaistaiturin kannalta aivan optimaalisesti, sillä Andersson sai lokakuun alussa pelatussa Luulaja-ottelussa tekemästään rumasta taklauksesta viiden ottelun pelikiellon ja 80 000 kruunun (reilut 7700 euroa) sakot. (lue lisää täältä)

Andersson hoiti sakot luovalla tavalla: hän myi autonsa.

– Auto oli ollut jo pitkään parkissa kotonani Göteborgissa ja olin joka tapauksessa ajatellut hankkiutua siitä eroon. Aiemmin en ollut saanut sitä tehtyä, mutta nyt oli oikea hetki, joten tämä meni sopivasti. Auto meni kaupaksi ja sakotkin tuli hoidettua, Andersson kertoo Expressenille.

Hyökkääjä palaa kaukaloon torstaina, kun HV71 kohtaa kotonaan Brynäsin.