Niklas Nordgren (1-2 viikkoa), Micke Åsten (2-3 viikkoa), Juha Jääskä (2-3 viikkoa), Henrik Borgström (3 viikkoa), Antti Suomela (3-4 viikkoa), Ville Leskinen (2-3 kuukautta), Rasmus Heljanko (2-3 kuukautta), Lennart Petrell (toistaiseksi) ja viimeisimpänä Anton Lundell (päivä kerrallaan).

Siinä lasaretissa oleva HIFK-pelaajien nimet ja toipumisajat. Helsinkiläisten sairastuvalla riittää tungosta, ja mainitut pelaajat vievät mukanaan yhteensä hurjat 680 runkosarjan tehopistettä.

HIFK:n ykkösketjun keskelle perjantain Lukko-peliin nousee todellinen yllätysnimi Miro Väänänen laidoillaan syöttökoneet Jesse Saarinen ja Sebastian Dyk. Kakkosketju HIFK:lla sen sijaan on edelleen kivenkova Jere SallinenAlex BroadhurstEmil Bemström.

Viikonlopun ensimmäinen liigakierros pyörähtää vauhtiin perjantaina totuttuun tapaan kello 18.30 alkaen.