Kokenut suomalaisvalmentaja sai potkut KHL:ssä – Leijonat-vahti kommentoi arvoituksellisesti: ”Jokin meni pieleen”

© Kuva: www.hawk.ru

Sibir Novosibirsk kärsi maanantai-iltana jo kuudennen peräkkäisen tappionsa KHL:ssä, kun Ak Bars Kazan haki siperialaisten vieraana 3-1-voiton.

Sibir yritti kääntää kelkkaansa erottamalla KHL-tasolla erittäin kokeneen maalivahtivalmentaja Jari Kaarelan (lue lisää täältä), mutta ainakaan vielä tässä vaiheessa suunta ei kääntynyt.

Tällä kertaa luukkuvahtina aloittanut suomalaisveskari Harri Säteri sai käskyn tolppien väliin jo ajassa 7.53, kun Aleksei Krasikov oli päästänyt seitsemästä ensimmäisestä laukauksesta kaksi taakseen.

Säteri joutui avauserän lopulla antautumaan kertaalleen, mutta laittoi sen jälkeen luukut kiinni ja torjui kiekot 96,2-prosenttisesti. Kotijoukkueen kiri jäi kuitenkin piippuun ja sen ainoan osuman iski Juuso Puustinen Mikael Ruohomaan ja Nikolai Timashovin esityöstä.

Säteri kommentoi ottelun jälkeen lyhyesti Kaarelan lähtöpasseja.

– Tietenkään emme ole hyvässä tilanteessa. Jari on mainio valmentaja ja pidin kovasti työskentelystä hänen kanssaan, mutta jokin meni pieleen ja asiat eivät sujuneet, Säteri totesi Championatin mukaan.