Liiga
HIFK – Ässät
Tiistai 13.10. klo 18:30

Uusi viikko Liigassa alkaa Nordiksella, jossa HIFK isännöi Ässiä. Molemmat ovat keränneet alkukauden otteluistaan kahdeksan pistettä, mutta HIFK on tarvinnut tähän yhden pelin enemmän. Ässien menestys on tullut tähän asti yksinomaan kotikaukalossa, sillä illan peli on Padalle vasta kauden toinen vierasottelu.

HIFK:n viikonloppu oli kaksijakoinen: perjantaina tuli kotona kuonoon Kärpiltä todella sekavan esityksen jälkeen, mutta lauantaina rivit oli saatu suoriksi ja tuloksena oli jatkoaikavoitto Tapparasta Hakametsässä. HIFKillä on todella laadukas rosteri ja etenkin NHL-lainat Emil Bemströmin johdolla herättävät katetutta. Kuitenkin Jarno Pikkaraisen kyky saada kaikki irti nimekkäästä nipustaan herättää edelleen kysymysmerkkejä.

Ässillä unohtuivat jalat pukukoppiin Sportia vastaan ja vaasalaiset menivät kahden maalin johtoon jo ensimmäisen kympin aikana. Sport sai vielä jatkossakin tontteja maalintekoon, mutta kehnon viimeistelyn vuoksi patapaidat pääsivät peliin mukaan. Viimeisessä erässä Ässät tuli rinnalle ja ohi Mika Niemen ja Peter Tiivolan osumilla. Ottelu oli porilaisilta kuitenkin kaikkea muuta kuin vakuuttava.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmilla joukkueilla on harmia poissaoloista, mutta se ei ole tässä ottelussa ratkaiseva tekijä. HIFK on materiaaliltaan huikeasti parempi ja jos se esiintyy resurssiensa mukaisesti, se on velvoitettu ottamaan pisteet Ässiltä. Vetosuositus on vähintään kahden maalin voitosta: Tasoitusveto, HIFK -1.5 kertoimella 2,19.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO