© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knights – Dallas Stars: Konferenssifinaalien vuoro

NHL
Vegas Golden Knights – Dallas Stars
Maanantai 07.09. klo 03:00

Vegas ja Dallas ottavat yhteen jo maanantain vastaisena yönä, vaikka painomuste on tuskin ehtinyt kuivumaan joukkueiden game seven -voitoista. Läntisen konferenssin finaali tulee molemmille todella pian, eikä palautumiseen jää liikaa aikaa. Viihdearvoa otteluissa tulee kaikella todennäköisyydellä olemaan rutkasti.

Vegas joutui Vancouveria vastaan venymään seiskapeliin, vaikka oli ottelusarjassa selkeästi niskan päällä pelillisesti. Shea Theodore on ollut tähän mennessä Golden Knightsin syömähammas, mutta joukkueessa on leveyttä mukavasti ja vastuuta pystytään kovassa rasituksessa jakamaan myös täyteketjuille. Robin Lehner oli Canucksia vastaan todella kovassa iskussa ja torjui kolme nollapeliä.

Dallasin Joel Kiviranta järjesti melkoisen shown game sevenissä Coloradoa vastaan. Varamiehen roolissa askiin hypännyt Leijonien maailmanmestari pisti hattutempullaan jauhot suuhun koko kiekkoilevalle maailmalle – suoritus tuntuu sitä kovemmalta, mitä enemmän sitä miettii. Stars on kyllä ailahtelustaan huolimatta vaarallinen joukkue ja Miro Heiskasen johtama puolustus tukee joukkueen hyökkäyksiä hienosti.

Lyö vetoa ottelusta:

Vegas on arvioni mukaan sarjan avausottelussa niukahko suosikki, mutta Dallasin itseluottamuspiikki voi viedä tässäkin sarjassa yllättävän pitkälle. Ensimmäisessä ottelussa Starsia tekee mieli koettaa selkeänä altavastaajana. Vetosuositus on Dallas voittaa ottelun (sis. JA+RL) kertoimella 2,40.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

Kertoimet ottelulleVegas Golden Knights - Dallas Stars07.09.2020