Vau! NHL-seuran miljardööriomistajasta tuli sankari: Pelasti lentäjän juuri ennen koneen uppoamista

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin suurimman omistajan CH Groupin toimitusjohtaja Geoff Molson kunnostautui sunnuntaina todellisena sankarina.

Miljardööri oli veneilemässä Quebecin provinssissa, Kanadassa sijaitsevalla Massawippi-järvellä, mutta leppoisa päivä muuttui hieman suunnitellusta Molsonin jouduttua pelastuspuuhiin.

Hän noukki veden varaan joutuneen lentäjän tuhoutuneesta koneesta ja kuljetti tämän turvaan ennen koneen uppoamista. Pakkolaskun tehnyt lentäjä selvisi CTV News Montrealin mukaan tilanteesta lopulta vähäisin vammoin.

Panimobisneksillään rikastuneeseen Molsonin sukuun kuuluva Canadiens-omistaja ei halunnut kommentoida tapahtunutta, mutta montrealilaisseuran viestintäpäällikkö Paul Wilson totesi hänen ”tehneen vain samoin kuin kuka tahansa olisi tilanteessa tehnyt”.