NHL
Tampa Bay Lightning – Dallas Stars
Sunnuntai 27.09. klo 03:00

Lauantain vastaisena yönä Tampa Bay upotti Dallasin jatkoajalla ja vei Stanley Cupin katkolle. Seuraava ottelu pelataankin jo sunnuntaiaamuna, joten pyhäaamuna saatetaan nähdä jo kannun nousevan. Tähän asti nähdyn perusteella Tampa on viidenteen otteluun kiistaton suosikki.

Jatkoajalla ratkenneen neljännen ottelun avain olivat erikoistilanteet, sillä Lightning viimeisteli ylivoimalla kolme osumaa. Tampa Bay oli myös ottelussa sitkeä, sillä se taltutti ottelussa kaksi kertaa Starsin johtoaseman. Maalivahdit eivät olleet tällä kertaa kuumimmillaan, sillä sekä Andrei Vasilevskin että Anton Khudobinin torjuntaprosentit jäivät verrattain vaisuiksi. Varsinkaan Vasilevski ei ollut parhaimmillaan ja muuten pelin päällä ollut Tampa Bay oli siksi tiukoilla.

Starsin Roope Hintz loukkaantui ottelussa ikävän näköisesti ja saattaa olla tästä ottelusta poissa. Lightningin Steven Stamkos pelasi edellisessä ottelussa vain muutaman vaihdon ja oli neljännestä ottelusta poissa – supertähden varaan ei voi tälläkään kertaa laskea juuri mitään. Miro Heiskanen pääsi ottelussa tehoille ja mies on tehtaillut pudotuspeleissä jo uskomattomat 25 tehopistettä.

Lyö vetoa ottelusta:

Henkisellä puolella neljännen ottelun häviö oli Starsille kova isku. Kun lisäksi otetaan huomioon, että Tampa Bay on ollut pelillisesti viime ottelut selvästi parempi, kohdistuu vetoidea Stanley Cupin ratkeamiseen: Tampa Bay voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,03.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO