Syövästä toipuneen ruotsalaishyökkääjä Oskar Lindblomin takaisin kokoonpanoonsa yhdeksän kuukauden tauon jälkeen saanut Philadelphia Flyers väisti jo toisen luodin NHL:n pudotuspelisarjassa New York Islandersia vastaan perjantain vastaisena yönä.

Ottelusarjassa jo 1-3-tappiolla ollut Flyers nappasi toisen peräkkäisen jatkoaikavoittonsa, tällä kertaa toisessa jatkoerässä tulleen maalin turvin lukemin 5-4. Samalla joukkue tasoitti sarjan voitot lukemiin 3-3. Edessä on siis ratkaiseva seitsemäs ottelu pääsystä itäisen konferenssin finaaleihin Tampa Bay Lightningia vastaan.

Kuten edellispelissä, Islanders oli jälleen maalin päässä ensimmäisestä konferenssifinaalipaikastaan peräti 27 vuoteen. Flyersin voittomaalin iski venäläispuolustaja Ivan Provorov ajassa 95.03. Paluun kaukaloon tehnyt Lindblom pelasi ottelussa reilut 17 minuuttia ilman tehopistemerkintöjä.

Ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.