Starsin suomalaispelaaja loukkaantui kipeän näköisesti – toimittaja teilasi tapauksen täysin: ”Se oli likaisesti, likaisesti pelattu tilanne”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin leiriin satoi jääkylmää vettä lauantain vastaisena yönä montakymmentä saavillista. Ensinnäkin joukkue hävisi Stanley Cupin neljännen finaalin jatkoerässä katkerasti 4-5 jääden ottelusarjassa tappiolle voitoin 1-3.

Toiseksi se menetti suomalaispelaaja Roope Hintzin telakalle. Kolmosketjun sentteri pelasi alle kuusi minuuttia (5.54) kolaroituaan toisessa erässä Tampan Tyler Johnsonin kanssa.

Pelaaja paiskautui laitaan epäonnekkaan tapauksen jälkeen kipeän näköisesti, ja kaikista eleistä päätellen pelaaminen sunnuntaiyön viidennessä finaalissa on kaikkea muuta kuin varmaa. Tampa-pelaajan maila jäi Hintzin luistimen alle, jonka jälkeen se oli menoa.

Toimittaja Ken Campbell kävi vahingolta näyttäneen tapauksen jälkeen kuumana kuin lauantaisauna.

– Voitte nähdä Johnsonin työntävän Hintzin tahallaan kohti laitaa, kun Hintz oli jo kaatunut. Se oli likaisesti, likaisesti pelattu tilanne. (Päävalmentaja) Rick Bownessin pitäisi olla raivoissaan, toimittaja latasi.

Hintz meni tapauksen takia lääkärien hoiviin, ja Bowness oli kiehunut tapauksesta toimittaja Stephen Whynon mukaan lähinnä sen takia, ettei Johnson saanut kampituksesta jäähyä.

Myös Dallasin kotisivuilla otettiin jäähyttömyyteen kantaa voimakkaasti. Ottelussa Stars ”voitti” jäähyminuutit 10-8.

– Hintz ei palannut askiin, eikä tästä jaettu jäähyä. Pelaajia on koulittu korkeilla mailoilla ilman jäähyjä. Pelaajia on kampitettu ilman jäähyjä.