Dallas Starsin Anton Khudobin on ollut yksi NHL-syksyn kuumimmista maalivahtinimistä. Venäläinen on torjunut pudotuspeleissä 19 ottelussa kiekkoja 92,0 prosentin tarkkuudella, ja tähtipaitojen kausi huipentuu Stanley Cupin finaaleihin.

Nyt venäläisvahti ja Boston Bruinsin Tuukka Rask on lyöty vastakkainasettelun tilaan. Pudotuspeleistä vetäynyt savonlinnalainen sai taalaliigassa yhdeksän kautta pelanneelta Brandon Prustilta lokaa niskaan Twitterissä oikein urakalla.

Erästä voittoa joukkuekavereidensa kanssa pukukopissa juhlinut Khudobin on kuulemma Raskin vastakohta.

Oheinen twiitti sai aikaan melkoisen myrskyn ja pelaaja sai vastauksia, jossa häntä haukuttiin esimerkiksi tyhmäksi tai pelleksi.

Prust itse puolusteli sanojaan kertomalla, että Rask on nössö.

– Turha pyytää kahdeksaa miljoonaa, jos haluaa mennä kotiin muhinoimaan.

Laitahyökkääjänä pelannut kanukki lopetti uransa kauteen 2016-17, ja taalaliigassa jäähykeisari edusti Calgary Flamesia, Phoenix Coyotesia, NY Rangersia, Montreal Canadiensia sekä Vancouver Canucksia.

Pelaaja iski yhteensä 539 pelissä tehot 42+83=125 (+14).

LUE MYÖS:
Suurlupauksen loukkaantuminen muutti toimintatapaa – Kärpät joutui reagoimaan: “Olemme aikaisemmin sanoneet, ettemme aio ottaa lyhtyaikaisia NHL-lainoja”

Suomeen jättipotti Stanley Cupin finaaleista? Dallasin superyllättäjän edesottamuksia ei ole unohdettu huipennuksen alla: “Upeaa, kun nuoret ovat nousseet esiin”