Mielenkiintoinen kaappaus: MM-kisoista tuttu pikakiituri siirtyy Liigaan!

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Porin Ässät tiedotti keskiviikkona solmineensa yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Nicolai Meyerin kanssa.

27-vuotias tanskalainen saapuu Poriin Ruotsin SHL:ssä pelaavan Malmö Redhawksin riveistä.

Tanskan maajoukkuetta kaksissa MM-kisoissa edustanut vauhtikone teki viime kaudella SHL:ssä 40 otteluun pisteet 3+11=14.

– Nicolai oli pelaaja, jonka olisimme halunneet joukkueeseen jo viime tammikuussa, mutta silloin keskustelut eivät johtaneet yhteiseen lopputulokseen. Siitä jäi kuitenkin varmasti molemmin puoleinen siemen, joka realisoitui tänään. Hän on harjoitellut koko kesän Malmön mukana ja pelasi viime viikonloppuna myös harjoitusturnauksessa. Katsoimme hänen pelinsä turnauksessa ja hänen pelikuntonsa on hyvä, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran tiedotteessa.

– Saimme joukkueeseen nopeajalkaisen pelaajan, joka on hyvä sekä luomaan että päättämään tilanteita. Hänellä on hyvät ominaisuudet pelinopeaan jääkiekkoon ja suunnanmuutospeliin sekä hän tuo tietysti meille ylivoimalla lisää vaihtoehtoja.

– Nicolai pelaa kahteen suuntaan aktiivisesti ja tekee töitä myös puolustussuuntaan tunnollisesti, mutta hän on aina pystynyt tuottamaan myös pisteitä ja toissa kaudella Södertäljessä hän muodosti dynaamisen parin HIFK:ssa pelaavan Sebastian Dykin kanssa. Malmössä homma ei toiminut oikein missään vaiheessa parhaalla mahdollisella tavalla ja rooli vaihteli aika paljon. Kuitenkin etenkin kauden loppupuolella hän pystyi tuottamaan SHL:ssäkin varsin vaatimattomalla peliajalla.

– Hän halusi itse uuteen ympäristöön ja mahdollisuuden nousta isompaan rooliin. Tie Malmön ykkös- ja kakkosketjuun oli tukossa, joten päädyimme tähän ratkaisuun yhdessä pelaajan ja Malmön kanssa. Kiitos Malmön GM Patrik Sylvegårdille ja Meyerille, että asiat etenivät nopeasti maaliin, Kerttula kiitteli.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!