Itävaltalainen kiekkosuuruus Michael Raffl on siirtymässä NHL-joukkue Philadelphia Flyersista kotimaahansa, ja sen EC Salzburgiin lainalle. Asiasta kirjoittaa Salzburger Nachrichten.

Uuden taalaliigakauden alkamisaika ei ole tarkalleen tiedossa, kun vanhakin sesonki on vielä kesken. Hyökkääjä pelaisi kotimaassaan lähteen mukaan tammikuuhun asti, jolloin lehti uskoo uuden NHL:n kauden käynnistyvän.

Lisäksi lähde kertoo, että Villachissa syntynyt olympiakävijä on jo nyt kotikonnuillaan. 31-vuotiaan laitahyökkääjän Kerstin-vaimo odottaa perheelle toista lasta.

Raffl on pelannut NHL:ssä kaudesta 2013-14 lähtien edustaen aina Flyersia. Hän on tehnyt kahdeksan kauden aikana 470 runkosarjan pelissä tehot 78+74=152 (+16), uran neljät pudotuspelit ovat tuoneet 28 peliä ja pisteet 5+3=8 (-1). Pelaaja on edustanut maataan lisäksi kuusissa MM-kisoissa ja yksissä olympialaisissa.

On sanomattakin selvää, että itävaltalaisjoukkue on Flyersin rinnalla piskuinen jokaisesta näkökulmasta.