Koronavirusaltistumisen seuraus: Jokerit siirtää peräti viisi otteluaan – pelaajia määrätty karanteeniin

Jokerit tiedottaa nettisivullaan perjantaiksi suunnitellun Ak Bars Kazan-ottelun siirtyvän myöhempään ajankohtaan.

Helsinkiläisseura kertoo myös, että neljä seuraavaa ottelua joudutaan siirtämään. Kotiottelut 15.syyskuuta Severstalia ja torstaina 17.syyskuuta Metallurgia sekä vierasottelut lauantaina 19.syyskuuta Vitjazia ja 21.syyskuuta TsSKA Moskovaa vastaan siirretään myöhempään ajankohtaan.

Jokereiden joukkue on käynyt koronavirustestissä torstaina 10.syyskuuta ja tulokset ovat kaikki negatiivisia, mutta joukkueen pelaajia on viranomaisten toimesta asetettu 14 päivän karanteeniin koronavirusaltistumisten vuoksi.

Päätösten taustalla on keskiviikkona Helsingissä vierallailleessa Neftehimikin joukkueessa torstaina Riiassa ilmenneet koronavirustartunnat. Jokereiden mukaan Neftehimik saapui Helsinkiin tiistaina 8.syyskuuta, eikä ryhmässä tuolloin ollut positiivisia testituloksia.

Keskiviikkona kaukalossa pelissä olleiden Jokereiden pelaajien voidaan seuran mukaan katsoa altistuneen virukselle, mutta muu Jokereiden henkilökunta ei ole ollut tekemisissä vastustajajoukkueen kanssa eikä ole täten altistunut virukselle.

Jokerit tiedottaa nyt siirrettyjen otteluiden uusista pelipäivistä, kun järjestelyistä on saatu sovittua vastustajien kanssa.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️