Jokerikapteeni palaa yllättäen narripaitaan: ”Elämässä ei koskaan etukäteen tiedä”

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerien monivuotinen kapteeni Peter Regin, 34, palaa sittenkin helsinkiläisseuraan myös ensi kaudeksi. Vielä kesällä tilanne näytti siltä, että tanskalainen jatkaisi uraansa muualla. Sopimus Jokereihin on yksivuotinen.

– Regin on ollut todella iso palanen Jokereiden KHL-taipaleella ja olemme erittäin iloisia saadessamme hänet takaisin joukkueeseen. Hänen johtajuutensa, luotettavuutensa ja vahva kahden suunnan pelaamisensa vahvistavat ryhmäämme entisestään, GM Jari Kurri kuvailee hankintaa.

Regin on harjoitellut jäällä kotikaupunkinsa Herning Blue Foxin kanssa elokuusta lähtien. Viime kaudella hyökkääjä iski Jokereissa 60 ottelussa 40 pistettä, joten oikea paikka on kuitenkin edelleen KHL:ssä.

– Elämässä ei koskaan etukäteen tiedä, miten tilanteet voivat muuttua. Olen vain todella iloinen, että saan jälleen pelata Jokereissa. Kaikki seurassa on minulle tuttua, joten sopeutumisen kanssa ei varmasti ole ongelmia, Regin sanoo.