NHL
Dallas – Tampa Bay
Torstai 24.09. klo 03:00

Stanley Cupin kolmas finaaliottelu pelataan kutkuttavissa tunnelmissa, sillä Tampa Bay sai toisessa ottelussa tasoitettua voitot. Odotetusti Lightning sai tiukennettua rivejään ja kun ylivoimakin toimi vihdoin, tuloksena oli ansaittu voitto – vaikka Stars lopuksi iholle pääsikin. Kuitenkin ensimmäisen 15 minuutin aikana otettu kolmen maalin johto piti kuin pitikin loppuun asti.

Lightningin ykkösylivoima oli elementissään, mutta erityisesti tekee mieli nostattaa Andrei Vasilevskin vahva peli. Tampan otettua toisessa erässä aivan liikaa jäähyjä oli venäläisvahti mies paikallaan ja kirjasi ottelussa lopulta 27 torjuntaa. Toki myös Starsin Anton Khudobin on ollut koko pudotuspelien ajan loistava. Starsin suomalaiset eivät toisessa finaalissa päässeet pisteiden makuun.

Vaikka Tampa sai viimein palasia kohdalleen, ei tämä sarja ole todellakaan vielä taputeltu. Maanantaiyön peli oli kuitenkin loppujen lopuksi maalin peli ja marginaalit ovat edelleen pienet. Molemmat joukkueet tulevat varmasti kolmanteen peliin fyysisesti, mutta jäähyboksia pitäisi vältellä kaikin keinoin. Steven Stamkosia odotetaan edelleen jäälle – toisessa ottelussa Lightningin kapteeni ei vielä pelannut.

Lyö vetoa ottelusta:

Toisessa ottelussa tipsi oli vähämaalisuudesta ja samaa virttä on toistettava edelleen. Korkeintaan viisi maalia on turvallinen ja maistuvakin skenaario: vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,66.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO