CHL-kaudelle lunta tupaan – “Joidenkin osallistujamaiden väliset matkarajoitukset haittaavat tällä hetkellä otteluiden järjestämistä”

© Kuva: Pekka Mäntylä
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Jääkiekon CHL:n kauden alku lykkääntyy, tiedottaa Liiga nettisivuillaan. 32 joukkueen kauden piti alkaa 6. lokakuuta, mutta nyt uusi alkamispäivä on reilua viittä viikkoa myöhemmin, 17. marraskuuta.

– Valitettavasti koronavirustilanne ei viime aikoina ole ollut suotuisa niin, että olisimme voineet aloittaa turnauksen lokakuun alussa. Joidenkin osallistujamaiden väliset matkarajoitukset haittaavat tällä hetkellä otteluiden järjestämistä, CHL:n presidentti Peter Zahner sanoo.

Kuuden viikon lisäajalla tilanteeseen etsitään ratkaisuja. Zahner lisää, että ihannetapauksessa osa rajoituksista poistuukin tällä välin.

Sarjan peliformaatti ei muutu, mutta avauspeleissä kohtaavat samat joukkueet peräkkäisinä päivinä samassa kaupungissa siten, että lähtökohtaisesti korkeamman ranking-sijoituksen joukkue isännöi otteluparia kotikaukalossaan.

Suomesta mukana ovat Kärpät, Lukko, Tappara ja Ilves. Finaali pelataan tuoreimpien suunnitelmien mukaan ensi vuoden helmikuussa.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!