20 tartuntaa! Kuuden suomalaisen edustamassa slovakialaisjoukkueessa hirmuinen koronaongelma

© Kuva: Getty Images

Koronaviruspandemia aiheuttaa Keski-Euroopassa suuria vaikeuksia aivan kiekkokauden alla.

Slovakian pääsarjaseura HC Nove Zamky tiedottaa nimittäin Facebook-tilillään peräti 20 joukkueen jäsenen koronvirustestin osoittautuneen positiiviseksi.

Seura kertoo kaikkien sairastuneiden oireiden olevan erittäin lieviä, mutta uutinen tulee ryhmän kannalta todella pahalla hetkellä, sillä Slovakian pääsarja Tipos Extraligan on määrä käynnistyä vain viikon kuluttua.

Nove Zamky ei nimeä tiedotteessaan tartunnan saaneita, mutta joukkueen riveistä löytyy peräti kuusi suomalaiskiekkoilijaa: maalivahti Henri Kivaho, puolustaja Markus Västilä, sekä hyökkääjät Rasmus Hämäläinen, Janne Seppänen, Janne Väyrynen ja Erik Embrich.