NHL
Winnipeg – Calgary
Perjantai 07.08. klo 05:30

Winnipegin ja Calgaryn esikarsinta on edennyt siihen vaiheeseen, jossa Calgary on vienyt sarjan katkolle. Flames johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-1 ja Winnipeg on kärsinyt loukkaantumisista. Jetsin kokoonpanotietoja vahditaankin ennen neljättä ottelua todella tarkkaan. Ottelu pelataan kukonlaulun aikaan, joten sen pystyy seuraamaan ennen päivän muihin askareisiin valmistautumista.

Jets pystyi yllättämään toisessa ottelussa Flamesin, mutta kolmas ottelu oli puolestaan täydellistä Calgaryn näytöstä. Tappiosta voi aina syyttää avainpelaajien poissaoloja, mutta erityistä huolta Winnipegin suhteen herättää puolustuksen täydellinen epäonnistuminen, jota Connor Hellebuyck ei pystynyt millään tavalla paikkaamaan. Mark Scheifelen ja Patrik Laineen pelikunnot herättävät mielenkiintoa – kumpikaan tähtihyökkääjistä ei ole käynyt luistimilla loukkaantumisensa jälkeen.

Tämä ottelupari on Calgarylle sangen suosiollinen, sillä vastustaja ei ole missään suhteessa parhaimmillaan. Yhden huonon ottelun vuoksi Flamesin on ylipäätään valmistauduttava neljänteen peliin. Calgaryn kärkiketjut saivat edellisessä pelissä onnistumisia ja tämä on hyvä lähtökohta neljänteen peliin. Runkosarjan loppua kohti parantunut hyökkäyspeli lupaa hyvää Flamesin pudotuspelihaaveille.

Lyö vetoa ottelusta:

Rehellisyyden nimissä on sanottava, että Winnipegin kauden jatko on hyvin ohuen langan varassa. Äänestän rahalla Flamesin jatkoon menoa heti neljännessä pelissä: vetosuositus on Calgary voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,95.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO