Tiesitkö? Heti pudotuspeliavauksessa osunut Jesperi Kotkaniemi ylsi harvinaiseen temppuun

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi sai aihetta hymyyn viikonloppuna, kun hän onnistui maalinteossa pitkästä aikaa NHL:ssä. Kaiken kukkuraksi Montreal Canadiens nappasi 3-2-jatkoaikavoiton Pittsburgh Penguinsista.

Canadiensin suomalaishyökkääjä iski illan ainokaisensa avauserässä, kun pikkumusta pomppi hieman onnekkaasti ohi Penguinsin maalivahti Matt Murrayn.

Samalla Kotkaniemi varmisti harvinaisen tempun. Edellisen kerran Kotkaniemeä nuorempi Canadiens-pelaaja on onnistunut pudotuspeleissä maalinteossa peräti kuusi vuotta vuonna 2014, kun Alex Galchenyuk osui 19 vuoden iässä.

Habs jatkaa pudotuspeliurakkaansa Suomen aikaa tiistaina varhain aamuyöstä. Otteluvoitot Canadiensin ja Penguinsin välisessä sarjassa ovat ensiksi mainitulle 1-0.