Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi sai aihetta hymyyn viikonloppuna, kun hän onnistui maalinteossa pitkästä aikaa NHL:ssä. Kaiken kukkuraksi Montreal Canadiens nappasi 3-2-jatkoaikavoiton Pittsburgh Penguinsista.

Canadiensin suomalaishyökkääjä iski illan ainokaisensa avauserässä, kun pikkumusta pomppi hieman onnekkaasti ohi Penguinsin maalivahti Matt Murrayn.

Samalla Kotkaniemi varmisti harvinaisen tempun. Edellisen kerran Kotkaniemeä nuorempi Canadiens-pelaaja on onnistunut pudotuspeleissä maalinteossa peräti kuusi vuotta vuonna 2014, kun Alex Galchenyuk osui 19 vuoden iässä.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Jesperi Kotkaniemi (20 years, 26 days) is the youngest @CanadiensMTL player to score a #StanleyCup Playoffs goal since Alex Galchenyuk in Game 4 of the 2013 Conference Quarterfinals (19 years, 84 days). #NHLStats

Habs jatkaa pudotuspeliurakkaansa Suomen aikaa tiistaina varhain aamuyöstä. Otteluvoitot Canadiensin ja Penguinsin välisessä sarjassa ovat ensiksi mainitulle 1-0.