Viime kaudella Liigassa debytoinut Teuvo Teräväisen Eero-veli häikäisi perjantaina Tampereella Liigan Super Series -turnauksen ottelussa Kärppiä vastaan. HIFK-hyökkääjä iski Kärppiä vastaan maagisen soolomaalin veivattuaan oululaispakiston ja päälle maalivahti Patrik Rybarin sinne kuuluisalle kebab-kioskille tähän tyyliin.

Osuma oli pelaajan mieleen.

– Se oli ehdottomasti yksi urani tyylikkäimpiä. Joskus Jenkeissä tein samankaltaisen, mutta nyt viimeistely oli vielä komeampi. Teki mieli kokeilla ja tämä oli oikea paikka siihen, pelaaja sanoi HIFK:n kotisivuilla.

Teräväinen sooloili pihalle ennen Rybaria Kärppien Tino Metsävainion, joka on hyökkääjä.

Laakson Aleksi taisi kysyä vaihdossa, että huomasinko siinä olleen hyökkääjän vastassa. Sanoin, että en todellakaan. Siinä tuli jonkinlainen täysi pimennys päälle.

Teräväisen maali vei HIFK:n 1-0-johtoon, mutta lopulta voittolaukauskisassa Kärpät vei ottelun luvuin 2-1. Kärppien varsinaisen peliajan maalin teki balsamia haavoilleen saanut Metsävainio. Voittolaukauskisassa Teräväinen ampui kolmesti peräkkäin osumatta, Kärpille voiton ratkaisi Jesse Puljujärvi.

– Rankkareissa en ole koskaan ollut erityisen hyvä. Ehkä valmennus halusi, että saan vielä toisen onnistumisen. Nyt loppui vähän kikat kesken.

Teräväisen jälkeen vuoroon tuli Joonas Lyytinen, joka oli stadilaisten neljännen kierroksen valinta voittolaukauskisaan.

– Olisin marssinut suoraan koppiin, jos Lyytinen olisi painanut siihen maalin, Teräväinen veistelee.

HIFK hävisi myös Ilvekselle perjantaina (2-3).