Syövästä toipunut Kristian Näkyvä jatkaa uraansa ruotsalaisessa Örebrossa kolmen seuraavan kauden ajan, joukkue tiedottaa kotisivuillaan. Seura hehkuttaa pelaajan olevan yksi johtavista sotureista sujuvan kahden suunnan pelaamisen takia.

– Olemme erittäin onnellisia Kristianin tähden, kun hänen on kerrottu olevan nyt täysin terve. Kristian on tärkeä pelaaja, ja on ilahduttavaa allekirjoittaa näinkin pitkä sopimus. On tietysti jännittävää nähdä, mitä voimme saavuttaa yhdessä, Örebron urheilupäällikkö Niklas Johansson kertoo.

Näkyvä on edustanut Örebrota kaudesta 2018-19 lähtien. Viime kaudella hän iski 39 pelissä tehot 8+12=20 (+9).

– Olen erittäin iloinen allekirjoittaessani kolmen vuoden jatkot. Se tuki, jota olen saanut, on ollut aivan uskomatonta. Nyt odotan peleille pääsyä entistä vahvempana, pelaaja sanoo.