NHL-pudotuspeleissä mystinen loukkaantuminen – fanit syyttävät valmentajaa

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Vancouver Canucks on kokenut valtavan menetyksen. Hyökkääjä Micheal Ferland on loukkaantunut ja lähtenyt kokonaan pudotuspelikuplasta, kertoo NHL-toimittaja Elliotte Friedman. Hänen ei odoteta enää pelaavan ratkaisupeleissä.

Ferlandin loukkaantumisen syystä tai laadusta ei ole tietoa. Tiedetään ainoastaan, että Ferland joutui jäämään sivuun heti edellisen ottelun alussa. Poikkeusoloissa joukkueet eivät raportoi mitään vammoja eteenpäin, jotta mahdolliset koronavirustapaukset eivät leviä julkisuuteen.

Faneilla oli Friedmanin ilmoitukseen omat teoriansa. Heidän arveluidensa mukaan vamma juontaa juurensa ensimmäisessä ottelussa nähdystä tappelusta. Ferlandilla on historiaa aivotärähdyksistä, ja fanit tylyttivät Twitterissä valmentaja Travis Greeniä siitä, että antoi hänen tapella.

– Hei, annetaan kaverin, jolla on ollut aivotärähdysongelmia koko vuoden, tapella. Hyvin pelattu Travis, eräs fani kommentoi.

Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!