NHL
Nashville – Arizona
Sunnuntai 02.08. klo 21:00

NHL:n ”säälipleijarit” jatkuvat sunnuntaina ja prime time -nosto tulee Nashvillen ja Arizonan välisestä taistosta. Suomalaisittain ottelupari on siitä mielenkiintoinen, että molempien joukkueiden maalilla on suomalaisväriä. Lisäksi Mikael Granlundin otteita on aina ilo seurata.

NHL:n tauko sattui Nashvillen kannalta sinänsä otollisella hetkellä, sillä todella vaisun kauden pelanneet countrymiehet olivat suuressa vaarassa jäädä koko play-offeista ulos. Tammikuussa ohjat käteensä ottanut John Hynes sai hommaan jonkunlaisen tolkun, mutta edelleenkään Predators ei onnistunut ulosmittaamaan koko potentiaaliaan. Juuse Saros oli kauden edetessä Nashvillen maalivahtikaksikosta vakuuttavampi. Jos osaset napsahtavat kohdilleen, Predatorsilla riittää leveyttä myllyttää itselleen jatkopaikka tästä parista.

Arizonalle erikoisolot tarjoavat tilaisuuden päästä pitkästä aikaa pudotuspeleihin. Maalilla Antti Raanta ja Darcy Kuemper ovat onnistuneet hyvin huteran puolustuksen takana. Laadultaan Coyotes ei ole Predatorsin tasoinen nippu ja joukkue näytti suorastaan alakuloiselta ennen taukoa. Tätä matsia edeltävää harjoitusottelua ei missään nimessä pidä ylipainottaa, mutta siinä Coyotesista ei ollut juurikaan vastusta Vegasille. Ottelussa loukkaantuneen Nick Schmaltzin joukkue kyllä kaipaisi rosteriinsa sunnuntaina.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähden vetomielessä tähän otteluun perusluokka edellä. Coyotes tulee olemaan maalivahtipelinsä onnistumisesta riippuvainen ja Predators on suosikki menemään tästä parista jatkoon. Vetosuosituksena avausotteluun on Predators voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,25.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO