Mestis-seura Hokki tiedottaa nettisivullaan hyökkääjä Aatu Luusuaniemen liittyvän joukkueeseen try-out-sopimuksella.

21-vuotias Luusuaniemi pelasi päättyneellä kaudella Itävallan suurseura Red Bull Salzburgin organisaatiossa RB Hockey Juniorsin joukkueessa, jonka riveissä hän summasi maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Alps Hockey Leaguessa 39 ottelussa komeat 40 (20+20) tehopistettä.

– Aatu on juonikas ja röyhkeä hyökkääjä, jolla on valtavasti potentiaalia tehdä tulosta myös kotimaisissa miesten sarjoissa, hehkuttaa Hokin päävalmentaja Niko Eronen.

Luusuaniemi pelasi juniorivuosinaan pitkään Kärppien organisaatiossa takoen kovia tehoja. Aikuisten tasolla nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo ei kuitenkaan ole vielä kotimaan kaukaloissa onnistunut tekemään läpimurtoaan. Liigakokemusta laiturilta löytyy seitsemän ottelun verran SaiPasta kaudelta 2018-19.