NHL
Calgary – Dallas
Lauantai 15.08. klo 05:30

Calgary ja Dallas pelaavat kolmannen play-off ottelunsa ilman alla olevaa lepopäivää. Kuplassa pidetään hurjaa tahtia yllä ja lepoaikaa jää siis alle 24 tuntia. Ottelua edeltävä lepoaika oli vielä lyhentyä, sillä Dallas iski edellisen pelin voittomaalin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Ilman jatkoaikaakin rasitus on pelaajilla varmasti tapissa.

Calgary vei sarjan avausottelun kehnosti suorittanutta Dallasia vastaan, mutta toisessa ottelussa Stars onnistui tasoittamaan puntit ja vei ottelun 5-4. Starsin varsinainen tähti oli nuori Miro Heiskanen, joka iski sensaatiomaisesti kaksi maalia ottelussa. Suomalaispuolustaja auttoi osaltaan joukkueensa kahden maalin karkumatkalle, jonka Stars vielä menetti ennen dramaattista loppuratkaisua.

Calgary on onnistunut hangoittelemaan Dallasia vastaan ja onnistumisia on tullut laajahkolla rintamalla. Dallasin viimeisen minuutin voittomaali voi osoittautua henkisesti yllättävän suureksi voimavaraksi seuraavissa otteluissa. Tosin Dallasin puolustuksen olisi pidettävä jatkossa paremmin. Viime yön voitto olisi voinut valua hukkaan hyvistä otteista huolimatta. Luonnollisesti maalivahtipeli tulee olemaan isossa roolissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Dallasin aktiivinen hyökkäyspeli näyttää joka tapauksessa kantavan hedelmää, enkä lähde muuttamaan arvioita joukkueiden perusluokasta. Dallas on kolmanteen peliin suosikkini ja vetosuositus sen mukainen ottelun lopullisesta voittajasta: Voittaja (sis. JA+RL) Dallas kertoimella 1,90.