NHL
Arizona – Nashville
Keskiviikko 05.08. klo 21:30

NHL:n kuplassa esikarsinnat etenevät ripeällä tahdilla. Arizona ja Nashville kohtaavat jo kolmatta kertaa – voitot ovat tähänastisista otteluista tasan 1-1. Arizona syötti ensimmäisessä ottelussa vihjaajallekin katkeraa kalkkia, mutta toiseen otteluun kantriseudun ylpeys otti itseään niskasta kiinni, eikä Coyotesilla ollut pelissä loppujen lopuksi mitään palaa.

Arizona sai ensimmäisessä erässä laukauksia aikaiseksi, mutta Nashville kesti ja käytti oman etsikkoaikansa hyväkseen. Ajoittain Nashville pyöritti kojootteja lähes mielensä mukaan. Juuse Saros esiintyi maalilla edukseen ja miehen nollapeli meni pipariksi vasta pelin viimeisellä minuutilla. Antti Raanta loukkaantui esilämmittelyssä, eikä ollut ottelussa luukkuvahtina suunnitelmien mukaisesti.

Nashville antaa tähän otteluun todennäköisesti Pekka Rinteelle pelivuoron. Jos Raanta ei ole pelikunnossa, jää Arizonalla vaihtoehdoksi jatkaa Darcy Kuemperin kuormittamista tai laittaa kolmosvahti Adin Hill kehiin. Arizonalla ei ole paljoa aikaa saada peliään kasaan eilisen tappion jälkeen. Nashville pääsi toisessa pelissä aivan liian helposti pyörittelemään hyökkäyksiään ja siihen on tällä kertaa keksittävä lääkkeet.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet ovat tunnettuja ailahtelustaan, mikä tietysti aiheuttaa epävarmuutta myös vetojen suhteen. Luotan kuitenkin Nashvillen nousujohteiseen esiintymiseen ja pidän Predatorsia selvänä suosikkina menemään otteluparissa johtoon. Vetosuositus on Nashville voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,23.