Winnipeg Jets-hyökkääjä Kyle Connor solmi joukkueensa kanssa syksyllä 2019 seitsenvuotisen jatkosopimuksen, joka takaa laiturille keskimäärin 7,142 miljoonan dollarin vuositulot aina kauden 2025-26 loppuun asti.

Toistaiseksi diili vaikuttaa Jetsin kannalta erinomaiselta, sillä 23-vuotias yhdysvaltalainen on jatkanut kuluvalla kaudella tasaista kehitystään.

Koronaviruksen päättämällä runkosarjakaudella Connor takoi NHL-uransa ennätyspisteet 38+35=73 ja oli Jetsin sesongin ykköspistemies.

Joukkueen päävalmentaja Paul Maurice uskoo vielä parempaa olevan luvassa ja täräyttää kovan ennustuksen jenkin tulevaisuudesta.

– Sanoisin, että hänestä on hiljalleen tulossa eliittipelaaja. Luulen, että hänestä tulee NHL:n top 10-pelaaja, Maurice toteaa Sportsnetille ja jatkaa:

– Hän tekee todella kovasti töitä ja on erinomainen luistelija. Nuorelle pelaajalle ehkä kaikkein vaikeinta on oppia kuinka kovaa on tehtävä töitä, mutta myös kuinka kovasti voi työskennellä. Hän on taitava kaveri, josta puhutaan kuinka hänestä on tullut erinomainen maalintekijä ja olen samaa mieltä, mutta hänestä on tullut myös erinomainen pelaaja.

Jets nappasi Connorin kesän 2015 NHL-draftin ykköskierroksella vuotta ennen seuraavan tilaisuuden kärkivalintaansa Patrik Lainetta.