TPS:ssä tulevalla kaudella kiekkoileva Elias Laitamäki sai kesän aikana tarjouksia muiltakin seuroilta.

Vasta 19-vuotias puolustaja edusti kahdella edelliskaudella Ilvestä, muttei saanut Liigassa paljoa vastuuta. Lopulta tamperelaisseura ei tarjonnut enää Laitamäelle jatkoa, jonka jälkeen TPS ilmestyi kuvioihin.

– Kauden lopulla selvisi, että Ilves ei tarjoa minulle jatkoa, joten alettiin etsiä uutta seuraa ja sitten agentti soitti, että Tepsi olisi hyvin kiinnostunut.

– Kuulin, että Raimo Helminen tulee Tepsin valmentajaksi ja olin ollut hänen valmennuksessaan alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa ja henkilökohtaisesti tykkäsin kovasti hänen tyylistään. Ajattelin, että Turku olisi minulle hyvä paikka. Vaihtoehtoja oli muitakin, mutta ei mikään niistä houkutellut samalla lailla kuin Tepsin tarjous, Laitamäki paljastaa TPS:n haastattelussa.