Philadelphia-hyökkääjä kävi läpi viimeisen syöpähoitonsa – katso tunteikas video

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin ruotsalaishyökkääjä Oskar Lindblomin NHL-kausi keskeytyi syöpädiagnoosiin 30 pelatun ottelun jälkeen. Vasta 23-vuotiaalla nuorukaisella todettiin luusyöpä.

Nyt Lindblom on käynyt viimeiset syöpähoitonsa. Sairaus on selätetty.

Flyers kuvasi videon Lindblomin viimeisestä visiitistä syöpäklinikalle. Käynnin päätteeksi hän sai soittaa kelloa merkiksi siitä, että syöpä on voitettu. Paikalla oli paljon hoitohenkilökuntaa, jotka saivat Lindblomilta vuolaat kiitokset.

– En pysty selittämään, miltä minusta tuntuu. Ihan kuin minulla olisi syntymäpäivä, joulu ja kaikki juhlapäivät samaan aikaan. Tuntuu mahtavalta, että tämä on ohi. En malta odottaa, että pääsen taas normaalin elämän pariin ja voin tuntea, että olen elossa, Lindblom kommentoi ESPN:lle.

Voit katsoa tunteikkaan videon Lindblomin viimeisestä syöpähoidosta alta.